Barn och ungdom

BARN OCH UNGDOMS-GYMNASTIK

 


Barngymnastiken är första mötet med Delsbogympans verksamhet.

Den ger en grundläggande motorikträning och vänder sig till barn mellan 3-12 år. Barngymnastiken är allsidig, varierande, lekfull och utgår alltid från barnens induviduella förutsättningar.

 

Det ska vara roligt att gå på gympa, en utmaning och varför inte ett äventyr??!! Vårt mål är att förmedla rörelseglädje åt alla!

 

BAMSEGYMPA 3-4 ÅR

Bamsegympa för barn 3-4 år år rolig allsidig motorisk träning där barnen får prova på olika sätt att röra på sig och använda kropp och knopp! 

 

Att ha kul i lek och rörelse tillsammans med kompisar, att krypa, åla,

rulla och kanske uppleva lyckan i att göra sin första kullerbytta-

Det är bamsegympa!

 

 

TEMAGYMPA 4-6 ÅR

Temagympa fantasi och äventyr är lekfull motorisk träning för barn från 4-6 år. Vi jobbar med teman för att skapa spännande rörelseutmaningar och väcka barnen nyfikenhet. Redskapsbanor, lekar, ramsor, danser med fantasin i fokus.

 

 

ACTION 8-10 ÅR

Här är det utmaningar som står i centrum. Gymnasten får kämpa lite hårdare, klättra lite högre, hoppa lite längre, ja, helt enkelt utmana sin egen kropp mer än under ett vanligt redskapsgympapass. Men på sina egna villkor. Din uppgift är att göra passet spännande och lekfullt, och att få gymnasten att träna styrka, kroppskontroll och smidighet utan att tänka på det som är ansträngande. Det är i leken, tävlingen och banan som utmaningen finns gömd.